Egyesülési Ügyféltájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!

A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet, mint befogadó, valamint az Azúr Takarék Takarékszövetkezet, Boldva és Vidéke Takarékszövetkezet, Bükkalja Takarékszövetkezet, Sajóvölgye Takarékszövetkezet, valamint a Szerencs és Vidéke Takarékszövetkezet, mint beolvadó szövetkezeti hitelintézetek egyesülését a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezetének Igazgatósága által hozott 304/2017. számú hozzájáruló határozata alapján a Cégbíróság KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet néven a cégjegyzékbe bejegyezte.

Az új Takarékszövetkezet internetes oldalának elérhetősége: www.koronatakarek.hu

Sajóvölgye Takarék

Főoldal

Főoldal

Tevékenység választó

Számlacsomagok

Számlacsomagok
Számlacsomagok

Számlacsomagjaink

Széles körű csomagajánlataink között biztosan Ön is megtalálja az igényeinek megfelelőt!

  Tovább  

Kézi-záloghitelek

Kézi-záloghitelek
Kézi-záloghitelek

Akció a Sajó Zálogházakban!

Tekintse meg új hirdetményünket! Jobban jár, ha hozzánk jár! Gyorsaság! Diszkréció! Korrekt ár! Ez a mi ajánlatunk!

  RÉSZLETEK ITT!  

NETBANK VÁLTOZÁS

NETBANK VÁLTOZÁS
NETBANK VÁLTOZÁS

INTERNETBANK VÁLTOZÁS

Netbank ügyfélszolgálat minden nap 0-24 órában: 21/24-24-554

  RÉSZLETEK ITT  

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek
Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek összehasonlítása

  MNB termékösszehasonlító  

ATM és fiók kereső

ATM és fiók kereső
ATM és fiók kereső
-

Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ

MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ
A Magyar Nemzeti Bankról szóló 2013. évi CXXXIX. törvény az MNB feladataként jelöli meg a pénzügyi közvetítőrendszer felügyeletét, illetve a pénzügyi szervezetek által nyújtott szolgáltatásokat igénybe vevők érdekeinek védelmét.

E tevékenység keretében az MNB vizsgálja a hazai és nemzetközi piaci folyamatokat, figyelemmel kíséri és ellenőrzi az intézmények jogszerű működését, kommunikációs csatornáit és azok tartalmát, általános sajtófigyelés keretében értékeli a pénzügyi intézményekről és szolgáltatókról megjelenő híreket, továbbá elemzi a jogszabályon alapuló adatszolgáltatás nyomán beérkező információkat.
A tudatos fogyasztói társadalom kialakítása, a rossz fogyasztói döntésekből adódó félreértések és károk csökkentése érdekében az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ professzionális ügyfélszolgálatot működtet, társintézményekkel és a civil szféra szereplőivel működik együtt, valamint proaktív pénzügyi fogyasztóvédelmi tájékoztató tevékenységet végez. A mindennapi életben hasznos, pénzügyekkel kapcsolatos információk a Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ által kialakított Pénzügyi Navigátor tájékoztatóanyagokban érhetők el. A Pénzügyi Navigátor eszközrendszer pénzügyi fogyasztóvédelmi aloldalból, tematikus füzetsorozatból, oktató- és kisfilmekből, valamint a termékválasztást, a tudatos döntést segítő alkalmazásokból áll.
Az MNB kiemelt figyelmet fordít a befektetések biztonságára. Ennek érdekében értékpapírszámla-egyenleglekérdező alkalmazást fejlesztett, melynek segítségével otthonról, online hozzáféréssel ellenőrizhetők a banktól kapott adatok.
A megalapozott pénzügyi döntést ösztönző tájékoztatás mellett a panaszos helyzetek kezeléséhez is segítséget nyújt a Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ: a Krisztina körúton található ügyfélszolgálat munkatársai személyesen, telefonon és írásban is rendelkezésére állnak, míg a fővárostól távol élő fogyasztók a Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központtal együttműködő Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózat szakértőihez fordulhatnak számos vidéki városban.

Pénzügyi Navigátor: pénzügyekben Önnel – Önért!
www.mnb.hu/penzugyinavigator

Egyesülési Ügyféltájékoztató

A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet, mint befogadó, valamint az Azúr Takarék Takarékszövetkezet, Boldva és Vidéke Takarékszövetkezet, Bükkalja Takarékszövetkezet, Sajóvölgye Takarékszövetkezet, valamint a Szerencs és vidéke Takarékszövetkezet mint beolvadó szövetkezeti hitelintézetek egyesülését a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezetének Igazgatósága által hozott 304/2017. számú hozzájáruló határozata alapján a Cégbíróság KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet néven a cégjegyzékbe bejegyezte.

Az egyesült Takarékszövetkezet 2017. december 1. napjával megkezdte tevékenységét.

Az új Takarékszövetkezet internetes oldalának elérhetősége: www.koronatakarek.hu

Bankkártya letiltás

Elveszítette vagy ellopták bankkártyáját?

Bankkártyáját letilthatja a Takarékszövetkezet és a Takarékbank Zrt. munkatársainak segítségével:

0-24 óráig a Takarékbank Zrt. (06 1) 212-0202 vagy a 06-40/100-100 (1-es menüpont) telefonszámának valamelyikén,

illetve munkaidőben személyesen a Sajóvölgye Takarék számlavezető egységében.

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...